Campania „Mama&Fiica – o legatura unica” si-a desemnat castigatoarele

Marti, 6 mai, a avut loc evenimentul ce incheie Campania ”Mama&Fiica – o legatura unica”.Un concept inedit, o competitive organizata si pusa in scena de compania Oriflame Romania.

Campania „Mama&Fiica – o legatura unica” si-a desemnat castigatoarele

Ideea campaniei are la baza legatura speciala dintre mama si fiica, o legatura pretioasa pe care multe femei si-au dorit sa o impartaseasca.

Imaginea acestei campanii de suflet a fost Andreea Raicu, alaturi de mama sa. Relatia lor speciala a inspirat sute de femei, inca de la inceputul competitiei.

Cele 10 cupluri finaliste au fost in central atentiei pe tot parcursul evenimentului. Spectacolul orchestrat de Pavel Bartos a fost unul plin de emotie si in acelasi timp dinamic.  Invitatii au avut parte de momente de dans, poezie si teatru. Juriul, format din Andreea Raicu impreuna cu mama ei, Geta Voinea alaturi de fiica ei, Daniela Palade (redactor sef revistaAvantaje) impreuna cu fiica, Cristina Stanciulescu (Publisher Ringier), Karolina Georgieva (Director General Oriflame Romania) alaturi de mama sa si Stefania Marian (Director Marketing Oriflame Romania) impreuna cu mama ei, a desemnat cuplul castigator – Bildea Marinela si Laura, din Craiova.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty