Cameron Diaz nu crede in dragoste vesnica

Cameron Diaz nu este incantata de ideea de a-si petrece tot restul vietii cu aceeasi persoana.

Cameron Diaz nu crede in dragoste vesnica

Actrita, care se poate lauda cu cativa cuceriri ale unor masculi aratosi precum: Justin Timberlake, Jared Leto, Matt Dilon de-alungul carierei sale, marturiseste ca nu este important sa stai cu o singura persoana tot restul vietii.

" Cred ca este o conceptie gresita in societatea asta ca atunci cand ai 18 ani trebuie sa te mariti cu cel pe care il iubesti pentru tot restul vietii. La naiba!"

Frumoasa blonda, care se zvoneste ca are o aventura cu baseball-istul Alex Rodriguez, a recunoscut faptul ca o sperie ideea de a fi cu cineva 80 de ani si ca ar prefera sa se intalneasca cu persoane diferite odata la cinci ani.

" Cine si-ar dori sa fie cu aceeasi persoana timp de 80 de ani? De ce sa nu te desparti putin? Cred ca pe oameni ii sperie ideea de a se casatori si de a petrece 20, 30 de ani dormind cu aceeasi persoana, iar daca asa este, mai bine nu o faci."

" Stai cu cineva cinci ani, apoi cu o alta persoana cinci ani. Viata este lunga si da, dragostea poate dura o vesnicie, dar nu locuiesti intotdeauna cu persoana pe care o iubesti."

Foto:Hepta
 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people