Burberry raspandeste saruturi in intreaga lume!

Burberry anunta lansarea campaniei “Burberry Kisses”, un parteneriat inovativ intre celebrul brand britanic si Google care permite utilizatorilor sa captureze si sa transmita oricui in lume prin noua tehnologie, saruturi reale!

Burberry raspandeste saruturi in intreaga lume!

Astfel, utilizatorii de Google Chrome si cei care detin telefoane mobile inteligente pot intra pe platforma Kisses.Burberry.com pentru a accesa o tehnologie revolutionara, numita kiss recognition'.

Utilizatorul poate folosi web-cam-ul calculatorului sau ecranul telefonului mobil care recunoaste si inregistreaza amprenta' buzelor, apoi va alege dintre cele cinci nuante de ruj Burberry.

La final va scrie un mesaj personalizat celui caruia vrea sa ii trimita un sarut Burberry, pe care il va putea urmari pana la destinatie prin intermediul unei animatii 3D. Aceasta animatie utilizeaza Google Earth si Google Street View pentru a transmite traseul sarutului pe harta lumii. Aceasta va arata in timp real din ce orase ale lumii si catre ce destinatii se transmit aceste saruturi. Aceasta calatorie unica a sarutului poate fi transmisa pe Google + sau alte platforme de socializare.

Ne gandim in mod constant, cum sa traducem emotia si experienta actului creativ in lumea reala, prin intermediul spatiului digital, fie ca vrem sa captam energia unui concert live, entuziasmul dinaintea unui show de moda sau sentimentul pe care il ai, atunci cand imbraci un trench intr-o dimineata ploiasa. Campania Burberry Kisses a pornit de la ideea de a oferi tehnologiei moderne un suflet si o inima si de a folosi aceasta tehnologie pentru a uni familia Burberry din intreaga lume!', a declarat Christopher Bailey, Chief Creative Officer al casei de moda Burberry.

Videoclipul de prezentare al acestei campanii ii are ca protagonisti pe modelele britanice Charlotte Wiggins si Rob Pryor, iar muzica (Evergreen Love') ii apartine artistei Burberry Acoustic, Misty Miller, cea care a creat coloana sonora a campaniei parfumului Body Tender, lansat in luna marie a acestui an.

In Romania, magazinul Burberry se afla pe strada Luterana nr, 4 din Bucuresti.

Raspandeste si tu saruturi oriunde in lume accesand acest link: http://kisses.burberry.com/kiss/xxxxx

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion