British School of Bucharest a organizat MidSummer Party 2011

Sambata, 28 mai, profesorii si prietenii BSB (British School of Bucharest) s-au adunat la Fratelli Studios pentru a participa la evenimentul anual - BSB Midsummer Party 2011 si de a sarbatori sfarsitul unui alt an scolar incununat de succes.

British School of Bucharest a organizat MidSummer Party 2011

Printre invitatii de marca, din acest an, s-a numarat Excelenta Sa, Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Dl. Martin Harris OBE (in imaginea din stanga alaturi de sotia sa), Dl. Hoesch – Atasat al Ambasadei Germaniei la Bucuresti si Dl. Jean Valvis, fondatorul elvetian al concernului “La Dorna”.

Oaspetii au fost intampinati de un decor elegant, de o atmosfera festiva dar si de privelistea incantatoare a lacului din apropiere.

Divertismentul evenimentului a fost asigurat de trupa britanica, Plan B, care a venit din Marea Britanie, special pentru petrecere, invitandu-i pe cei prezenti sa iasa la dans si sa se distreze pana la orele diminetii.

Jean Valvis si sotia, Corina Corba (BSB)

  Jean Valvis si sotia alaturi de Corina Corda (BSB)

De asemenea, pentru fanii de fotbal, care nu au putut sta departe de finala Ligii Campionilor, au fost organizate doua ecrane speciale de vizionare a meciului, cum altfel decat la o petrecere britanica, atunci cand in Liga Campionilor joaca o echipa britanica, in aceeasi seara.

“Noaptea a fost un real succes, lasand la o parte rezultatul din Liga Campionilor, de care toti invitatii s-au bucurat. Din fericire, ne desparte doar un an, pana cand oaspetii prezenti vor avea timpul necesar sa se refaca, pentru urmatoarea petrecere, marca BSB”, a declarat Corina Corda, Presedinte al British School of Bucharest.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle