„British Love Story” cu Sienna Miller si Tom Sturridge!

Casa de moda Burberry a lansat campania de toamna-iarna 2013, avandu-i in rolurile principale pe Sienna Miller si Tom Sturridge, actori britanici si cuplu in viata de zi cu zi! Aceasta campanie intregeste atmosfera romantica creata de ‘Burberry Kisses’, un parteneriat inovativ cu Google Chrome, prin care utilizatorii au putut captura si transmite oricui in lume, saruturi reale!

„British Love Story” cu Sienna Miller si Tom Sturridge!

Membrii ai „familiei' Burberry, Sienna Miller si Tom Sturridge au fost surprinsi de aparatul de fotografiat pentru prima oara, in „intimitatea' lor, ca si cuplu. „ A fost un shooting amuzant si plin de dragoste. Este un adevarat privilegiu sa lucrez impreuna cu Sienna si Tom si totodata sa surprind <> relatiei lor!', a declarat Christopher Bailey, Chief Creative Officer Burberry. Fotografiile au fost realizate de celebrul Mario Testino, iar campania a fost coordonata de Christopher Bailey.

Coloana sonora a campaniei, o versiune a melodiei „Hold Me', premiata la Brit Awards ii apartine artistului Burberry Accoustic, Tom Odell. Aceasta a fost inregistrata live, in timpul prezentarii de moda Burberry Prorsum Womenswear Toamna-Iarna 2013, intitulata „Trench Kisses'.

Campania, care ii are in rolurile principale pe Tom si Sienna, pune in lumina reflectoarelor' piese vestimentare si accesorii din colectiile Prorsum, London si Brit. Astfel, iconicelor trenciuri li se alatura paltoanele Chesterfield, jachetele Duffle, costume si rochii de seara. Ca si material, predomina matasea imprimata, gabardina din bumbac si casmirul.

Paleta cromatica pune accent pe nuante de bej si camel, rosu, negru si auriu. Ca si accesorii, campania de toamna-iarna introduce geanta cu inimi Crush, geanta Boston, ceasul Britain si ochelarii de soare cu animal print, prezentati pe catwalk in show-ul de toamna-iarna 2013.

Campania va fi disponibila pe platformele Burberry.com, Facebook, YouTube, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest, Polyvore, Sumally, Sina Weibo, Douban si Youku.

Consumatorii de moda vor putea explora' colectia si achizitiona piese sau accesorii vestimentare printr-o campanie digitala, pe Burberry.com si in magazinele din intreaga lume.

In Romania, Burberry se afla pe strada Luterana, nr 4.

Foto: © Copyright Burberry/Testino

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion