Branduri de top in CHANTAL

CHANTAL s-a diferentiat pe piata modei, aducand modelele unor branduri faimoase si greu accesibile la noi in tara, precum Jeffrey Campbell, Sam Edelman, Philippe Audibert, Anniel, Cimarron si multe altele.

Branduri de top in CHANTAL

Jeffrey Campbell nu are nevoie de nici o prezentare, fiind unul dintre cele mai populare branduri americane, favoritul fashionistelor din intreaga lume. Propunerile CHANTAL din acest sezon se concentreaza pe modele must-have: botinele Lita, Lita Spike, Lita Claw, sandalele Foxy si platformele Shadow cu toc decupat si tinte aurii pe toata suprafata.

Sam Edelman este preferatul vedetelor de peste ocean, ales de nume din A list precum Jennifer Lopez, Julia Roberts, Halle Berry si Katy Perry. Cu o experienta de peste 30 de ani in creatia de pantofi, Sam Edelman vine pentru a satisface toate dorintele in materie de moda. Pentru sezonul toamna 2012, CHANTAL propune doua dintre cele mai apreciate modele ale brandului Sam Edelman: mocasinii Adena, cu tepi si cristale, si balerinii Beatrix, cu animal print, tepi si cristale.

Dupa mai mult de 20 de ani in industria modei, fostul sculptor Philippe Audibert a ajuns cel mai renumit bijutier al Parisului. Prin creatii unice, puternic influentate de elemente arhitecturale, Philippe Audibert a ridicat piesele sale la rangul de obiecte de arta. Selectia CHANTAL include cele mai emblematice modele de bratari Philippe Audibert – placate cu aur roze si argint, cu tepi, cristale, forma elastica si versatilitate stilistica.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion