Ce face Bradley Cooper de dragul actoriei

Chiar daca este zarit de obicei in preajma unor restaurante exclusiviste, de data aceasta Bradley Cooper s-a oprit intr-un Burger King. Nu, nu ca sa manance, ci sa deprinda arta gatitului de burgeri de la cei mai buni.

Ce face Bradley Cooper de dragul actoriei

Un actor este purtat de munca sa prin tot felul de locuri, in care multi dintre noi cel mai probabil nu vor calca niciodata. Unul dintre acestea este bucataria unui restaurant Burger King din centrul Londrei, unde actorul Bradley Cooper s-a pregatit pentru noul sau rol de bucatar din filmul Adam Jones'.

Lucrand cot la cot cu personalul din restaurantul fast-food, actorul a deprins rapid arta intorsului' de burgeri, chiar in fata clientilor care se aflau acolo, ca in oricare alta zi.

Dar nu numai lanturile de fast-food l-au ajutat pe Cooper in formarea noului sau personaj. Controversatul chef Gordon Ramsay a declarat, dupa ce a lucrat o perioada cu Bradley: Pe langa faptul ca i-am oferit cele mai bune ponturi in materie de gatit, l-am invatat si cel mai important lucru pe care trebuie sa il stapaneasca daca vrea sa supravietuiasca intr-o bucatarie – cum sa injure!'.

Filmul este regizat de John Wells, iar din distributia sa mai fac parte si Uma Thurman, Sienna Miller si Emma Thompson. Bradley joaca rolul unui bucatar ultra talentat, care se intoarce in Londra cu speranta ca va ocupa locul intr-o bucatarie potrivita si va castiga o a treia stea Michelin.

Bradley Cooper nu se afla la primul sau rol de bucatar consacrat: in 2005 a jucat in serialul Kitchen Confidential' in rolul lui Jack Bourdain, povestea fiind inspirata din viata renumitului chef Anthony Bourdain.

Norbert Matei
Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people