Brad Pitt si Angelina Jolie, together or not

Se pare ca motivul despartirii celor doi este gelozia Angelinei fata de Jeniffer Aniston si a faptului ca in ultimul timp Brad a pastrat legatura cu fosta sa sotie, lucru ce o enerveaza cumplit pe frumoasa Jolie.

Brad Pitt si Angelina Jolie, together or not

Primul eveniment care a indicat probleme in cuplul Brangelina, a fost un conflict intre cei doi la restaurantul din Manhattan, Alto, unde si-au adresat cuvinte grele. Jolie la facut pe Pitt  toxic si plictisitor in timp ce Pitt i-a recomndat Angelinei o vizita la un psihiatru.

Faptul ca Brad Pitt si-a cumparat o casa de 700.000 de lire in Hollywood, unde sa poata sta singur singurel, departe de Angelina, nu poate decat sa intareasca ideea ca cei doi nu mai sunt impreuna, in ciuda surselor apropiate cuplului care neaga insistent nefericitul eveniment.

Ba mai mult, prietenii cuplului spun ca cei doi vor veni impreuna la premiile Oscar in martie si deja au inceput sa se gandesca la ce vor purta.

Dar vizita la un avocat care sa ii ajute sa isi imparta averea estimata la 330 milioane de dolari cat si impartirea custodiei celor 6 copii. Madoox, Pax si Zahara, adoptati si cei trei copii biologici : Shiloh, Knox si Vivienne indica despartirea celor doi.

Aici mama lui Brad Pitt, Jane Pitt, consilier matrimonial, intra in actiune. Desi a ramas buna prietena cu fosta sotie a actorului Jeniffer Aniston, mama lui Pitt doreste sa salveze relatia fiului sau de dragul copiilor.

O sursa relateaza pentru Daily Mail “ Brad incearca sa se agate de ramasitele relatiei, deoarece este inca indragostit de Angelina si crede ca poate  face relatia sa functioneze."
"Jane isi doreste tot bine din lume pentru fiul si nepotii sai iar Angelina este de acord sa se intalneasca cu ea sa discute. “

Angelina si mama actorului au devenit apropiate in ultimele luni in urma muncii pe care o fac pentru un centru dedicat bolnavilor de cancer.

Acum ca Brad s-a mutat singur, intrebarea pe care cei mai multi si-o pun este: Se va intoarce el la fosta sa sotie Jeniffer Aniston?

Foto:Hepta
 

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people