BOSS Bottled si BOSS Bottled. Night. – arome masculine

BOSS BOTTLED este, fara indoiala unul dintre cele mai de success produse in piata de parfumerie masculine. Cu vanzari remarcabile de 60 de milioane de sticle de la lansarea din 1998, ramane in top 10 la nivel mondial si un adevarat produs de referinta.

BOSS Bottled si BOSS Bottled. Night. – arome masculine

Avand Boss Bottled asa bine definit ca fiind accesoriul final al ritualului de imbracare, Boss extinde dinamica dincolo de zi prezentand BOSS BOTTLED. NIGHT.

Barbatul BOSS este in pragul succesului – competitiv, ambitios si determinat. Ritualurile sale zilnice sunt parte integranta a cautarii permanente a succesului iar BOSS BOTTLED a devenit emblema “armurii” sale zilnice. Noul BOSS BOTTLED. NIGHT. este destinat sa devina arma secreta in arsenalul barbatului BOSS. Noua aroma este caracterizata de o compozitie seducatoare de note de varf intentionat aromatice combinate de cu o baza bogata, lemnoasa.

Ambasadorul parfumului este actorul Ryan Reynolds, al carui stil, charisma si masculinitatea naturala il fac sa fie alegerea perfecta pentru imaginea sofisticata si contemporana a brandului.

“Suntem incantati sa il avem pe Ryan ca ambassador al BOSS BOTTLED. NIGHT. Avand toate calitatile barbatului BOSS – talentat, hotarat, stilat si increzator, el este quintesenta barbatului de success modern.” spune Thomas Burkhardt, Global Marketing Director pentru HUGO BOSS Fragrances.

BOSS BOTTLED. NIGHT. Parfumul

Asa cum BOSS BOTTLED este punctual de pornire pentru barbatul BOSS in a-si atinge scopul in timpul zilei, BOSS BOTTLED. NIGHT. a fost creat pentru a-I insufla increderea care il va face sa fie irezistibil in timpul noptii. BOSS BOTTLED – catifelat, cald si sofisticat – este adesea descris ca o prelungire subtila a increderii celui care-l poarta. BOSS BOTTLED. NIGHT. are un caracter mai aventuros, mai masculin, ceea ce il imbiba pe purtator cu un magnetism personal care ii atrage pe ceilalti.

BOSS BOTTLED a stabilit o directie olfactiva inovativa atunci cand a fost lansat in 1998. Baza sa calda, vanilata, era exceptional atunci. BOSS BOTTLED. NIGHT. este la fel de cutezator, fortand limitele prin masculinitatea absoluta a aromei. In central tuturor acestora sta o combinatie de note aromatice, energice, verzi , induse de fruza de mesteacan si cardamom, prezente in notele de varf si in inima parfului, amestecate cu lemn bogat si mosc puternic in notele de baza.

Lemnul este cheia caracterului parfumului BOSS BOTTLED. BOSS BOTTLED. NIGHT. Introduce aroma unui lemn nou si exotic, louro amarelo. Cand este combinat cu note moscate si artistic amestecat cu notele mult mai volatile din varful si inima parfumului, lemnul de louro amarelo dezvaluie o creatie care este fara indoiala masculina si extrem de captivanta.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty