Biotherm Sun Care, pentru protectie solara completa

Biotherm Sun Care, o gama larga de texturi de la SPF 6 la 50, asigura protectie optima in doua etape: la nivel celular, cu puterea unui nou ingredient acvatic: Astaxanthin (un anti-oxidant de 100 de ori mai eficient decat vitamina E) si la nivelul zonei, folosind un filtru de rapel, inovator si brevetat.

Biotherm Sun Care, pentru protectie solara completa

Aceasta noua tehnologie optimizeaza suma de filtre necesare pentru a oferi un spectru larg de protectie si o piele frumoasa.

Inspirat de legendarul Lait Corporel, Biotherm creeaza un produs de protectie inedit: Lait Solaire cu FPS 6, 15, 30 si protectie UVA,UVB Cele doua secrete ale succesului sau? O aroma de citrice ametitoare si o textura anti-uscare care trezesc usor corpul.

Pret estimat: 118.83 lei

Gama mai contine si lapte oligo-termal dupa plaja (pentru calmare, hidratare intensa si improspatare, pret estimat 128.33 lei), ulei nutritiv cu protectie solara FPS 6 ( cu o textura lejera pentru un bronz perfect, rezistent la apa, pret estimat 128.33 lei).

Biotherm a creat si SUN VIVO, prima crema cu protectie solara DNA-GENES, combinand plancton termal pur si Reverserol SV pentru a combate imbatranirea pielii provocate de razele solare. Actioneaza impotriva imbatranirii pielii provocata de razele solare: riduri, pete, piele lipsita de fermitate.si este disponibila in 2 variante, cu SPF 30 si SPF 50.

Pret estimat: 137.84 lei

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty