Biletele de tren DB Bahn, disponibile si in Romania!

WECO Travel va emite bilete de tren pe reteaua operatorului feroviar DB Bahn, aducand mai aproape de clientela romana orasele din Europa.

Biletele de tren DB Bahn, disponibile si in Romania!

Incepand cu 1 februarie 2015, compania WECO Travel emite, in premiera pentru Romania, bilete pentru calatoriile cu trenul, efectuate de catre operatorul feroviar german DB Bahn. Astfel, numeroase destinatii din Europa vor deveni mai accesibile, datorita posibilitatii de a calatori cu trenul.

Zonele geografice acopera o mare parte din orasele Europei, existand posibilitatea de a alege intre trenurile inter-regionale (ICE) si trenurile regionale (Regional DB). Conexiunile vor fi asigurate atat pe distante scurte (Frankfurt – Berlin, Berlin – Hamburg), cat si pe distante lungi (Berlin – Londra, Paris – Londra, Bruxelles – Londra).

Calatorii pot achizitiona biletele direct din sistemul de rezervari, atat in regim online, cat si pe suport de hartie (http://www.wecotravel.ro/oferta/biletetren/), si pot alege din cele patru clase de confort: First, Business, Economy si Second Class.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle