Bijuterii de poveste in primul magazin-boutique Roberto Bravo din Romania

Casa de bijuterii Roberto Bravo este de acum prezenta in Romania prin Gloria Diamonds, companie ce detine exclusivitate pentru deschiderea de boutique-uri dedicate brandului. Astfel iubitorii de bijuterii sunt invitati in primul magazin Roberto Bravo din Calea Victoriei 102-108, unde se pot bucura de colectii unice, prin complexitatea lucraturii si ingeniozitatea designului.

Inspirate din stilul renascentist, fiecare din ele avand o poveste magica, bijuteriile Roberto Bravo se disting prin designul inovator si prin valoarea materialelor folosite – pietre pretioase si semipretioase, diamante, email si metale nobile precum aur sau argint. Piesele sunt lucrate manual si poarta amprenta a trei generatii de creatori pasionati de bijuterii, inca din anul 1948.

Colectiile Roberto Bravo se bucura de un design indraznet, rafinat si de combinatii pline de creativitate. Ele introduc iubitorii de bijuterii intr-o lume fascinanta, misterioasa si plina de culoare. Fiecare colectie are ca inspiratie o tema din natura sau istorie, ilustrata in toata complexitatea ei in fiecare piesa de bijuterie. Printre colectii se numara Monarch Butterfly, Swan Lake, Gallica, Global Warming, Le Grand Bleu sau Noah`s Ark.

Boutique-ul ofera iubitorilor de bijuterii servicii personalizate, la acelasi nivel de calitate ca cel al pieselor pe care le comercializeaza. Astfel orice produs din catalogul Roberto Bravo poate fi comandat, chiar daca el nu este in vitrinele magazinului din Bucuresti. Clientii beneficiaza de consultanta din partea unor experti bijutieri, care ii ajuta sa gaseasca piesa cea mai potrivita dorintelor lor. Bijuteriile Roberto Bravo detin garantie pe viata, iar clientii beneficiaza timp de 5 ani de la achizitie de servicii dedicate – curatare, lustruire, preluare gratuita pentru service.

Informatii despre colectiile Roberto Bravo pe site-ul www.gloriadiamonds.com.

Fondata in 1948, casa de bijuterii Roberto Bravo este prezenta cu peste 130 de magazine si puncte de vanzare in lume. Gloria Diamonds, prezenta pe piata romaneasca din 2009, face parte dintr-un grup de companii de origine turca, cu o prezenta la nivel international in tari precum Turcia – Istanbul si Antalya, Italia, India, Emiratele Arabe Unite si Romania. Grupul a luat nastere in anul 2002, in Antalya, si reuneste companii din mai multe domenii: bijuterii si comert cu aur, turism si HoReCa.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion