Bijuteria Teilor lanseaza colectia Toamna – Iarna 2013

Bijuteria Teilor lanseaza o noua colectie de bijuterii Toamna -Iarna 2013, prezentand giuvaere cu un design rafinat si delicat, create special pentru a evidentia frumusetea si feminitatea posesoarelor.

Bijuteria Teilor lanseaza colectia Toamna – Iarna 2013

Colectia Bijuteria Teilor Toamna – Iarna 2013 este alcatuita dintr-o varietate larga de bijuterii aur ce include coliere, inele, bratari si cercei, faurite din aur in nuante intense si pietre pretioase.

Spectaculoase, din aur alb, galben, roz sau negru, minimaliste sau incrustate cu sclipirile divine ale diamantelor, bijuteriile aur din colectia Bijuteria Teilor Toamna – Iarna 2013 povestesc in forme si sclipiri pretioase despre personalitatea seducatoare si pasionala a celor care aleg sa le poarte. Mai mult, fiecare accesoriu aur din aceasta colectie va conferi accente fine de culoare si unicitate oricarei tinute.

Colectia Bijuteria Teilor Toamna – Iarna 2013 este alcatuita din bijuterii atat clasice cat si avangardiste, cu un design sofisticat si detalii inedite. Splendidele giuvaere pot fi invaluite in stralucirea briliantelor, a cristalelor sau a pietrelor semi-pretioase, incadrandu-se perfect in tendintele toamna – iarna 2012 –2013.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion