Berlin – cel mai nou parfum barbatesc Playboy

Berlin – cel mai nou parfum barbatesc Playboy

Inspirat de noptile electro si cultura underground plina de culoare ale Berlinului, Berlin Playboy reprezinta echilibrul perfect dintre structura aromatica de tip clasic si efervescenta proaspata. Parfumul se deschide cu un acord condimentat, care se intrepatrunde cu note spumoase de gin cu gheata, ce evoca energie si forta.

Imediat se deschide inima frunctata a parfumului, unde merisorul zemos si merele sunt mixate cu muscatele clasice pentru a crea o vibratie intensa. In cele din urma, notele lemnoase cu accente de mosc, construite in jurul unui nucleu de muschi, lasa o atingere senzuala, masculina. Experienta generala este cea a unui parfum masculin modern si plin de energie.

Design electro inovator

Ambalajul lui Berlin Playboy evoca scena muzicala underground berlineza, insa pastreaza in acelasi timp imaginea distinctiva Playboy. Verdele electric, ce aminteste de vitalitatea covarsitoare a acestui oras, creeaza un design tineresc.

Sticla verzuie si usor rotunjita a parfumului este infasurata intr-o panglica neagra care poarta insemnele grafice ale unui egalizator in verde electric. Peste toate acestea troneaza legendarul cap de iepure, care a trecut prin cateva transformari de inspiratie electro, care a primit toate accesoriile unui mixer de DJ. Tusa finala de stil este adaugata de capacul negru embosat cu faimosul logo cu capul de iepure.

Parfumul este intr-o cutie eleganta, dreptunghiulara, care completeaza perfect aspectul sticlei, cu acelasi design inspirat de muzica electro si cu logo-ul Rabbit Head pe post de DJ. Grafica in verde si argintiu se reliefeaza pe fondul negru, creand o impresie de masculinitate contemporana.

Vino la petrecerea perpetua de la Berlin! Apasa play!

Gama Berlin Playboy

Apa de toaleta – 51,58 lei (100 ml)
After Shave – 29,02 lei (100 ml)
Deodorant Body Spray 24h -16,12 lei
Deodorant Natural Spray -24,18 lei

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty