Benicio del Toro, primul barbat Campari

Campari dezvaluie astazi numele personajului principal al Calendarului Campari 2011, The Red Affair. Acesta este portoricanul premiat cu Oscar, Benicio Del Toro. Astfel, Del Toro devine primul ,,Barbat Campari’’ in istoria de 12 ani a calendarelor Campari.

Del Toro, celebru pentru rolul premiat cu Oscar din ,,Traffic’’ si personajul Freddy Fenster din ,,The Usual Suspects’’, calca pe urmele celebrelor femei Campari : Salma Hayek, Eva Mendes si Jessica Alba si devine primul Campari Man. Actorul multiplu premiat preia mantia de star de la personajul Calendarul Campari 2010, actrita din ,,Quantum of Solace’’, Fata Bond, Olga Kurylenko.

Del Toro declara despre ultimul sau rol: “Este o onoare sa devin primul Barbat Campari. Sunt intr-o buna companie cu cele trei amigas ale mele din calendarele anterioare: Jessica Alba, Salma Hayek si Eva Mendes. Imaginile Calendarului Campari 2011 sunt foarte cinematografice, ceea ce m-a incantat foarte mult, fiind actor. Sunt nerabdator sa vad reactia fanilor Campari in fata stilului si temei editiei 2011 a calendarului’’

Bob Kunze- Concewitz, CEO Gruppo Campari a declarat: “Am ales sa dam calendarului o noua directie incitanta pentru a marca aniversarea celor 150 de ani de la nasterea brandului Campari. In momentul in care am decis sa incalcam traditia si sa avem un barbat in rolul principal al Calendarului Campari, Benicio a fost prima alegere, fiind perfect potrivit rolului. Prin personalitatea sa magnetica si autentica, el intruchipeaza gandirea inovativa si ideile cosmopolite ale brandului.”

Fotograful international Michel Comte, celebru pentru imaginile in care a surprins unele dintre cele mai frumoase femei ale lumii, a fost ales sa realizeze Calendarul Campari 2011. Cea de a 12-a editie a calendarului este un thriller cinematografic ce urmareste personaje fascinante: o femeie frumoasa care trebuie salvata si Del Toro in rolul eroului principal, atat de carismatic.
 

  • Imaginile finale ale calendarului si povestea sa completa vor fi dezvaluite in cadrul evenimentului de la Milano, din data de 21 octombrie.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people