AVON si Antonia au relansat gama de machiaj „Avon”

Pentru femeile care isi doresc sa se reinventeze mereu si pentru ca machiajul este un mod de a pune in valoare personalitatea, AVON a relansat gama de machiaj „Avon”, printr-un parteneriat cu Antonia. Cu un nou slogan – „Frumusetea incepe cu tine, restul e noul machiaj Avon” - gama de machiaj “Avon”, aduce culori vibrante si rezistente, imbogatite cu cele mai bune formule AVON de pana acum.

AVON si Antonia au relansat gama de machiaj „Avon”

Noua gama de machiaj AVON revolutioneaza prin tehnologia inovatoare true Color si ambalajele noi. Produsele contin pigmenti puternici, care ofera o culoare de lunga durata, mai bogata ca oricand.

Fardurile de pleoape sunt numerotate, pentru aplicarea corecta a nuantelor, iar rujul Ultra Rich are un capac transparent si elegant, care usureaza alegerile in materie de culoare.

Ceea ce este cu atat mai surprinzator in aceasta noua gama este mascara Mega Effects, care are un aplicator cu forma adaptata liniei genelor si asigura astfel confort si usurinta in aplicarea lui. Acesta contine o formula cu pigmenti de silicon care ofera volum panoramic genelor si le imbraca intr-un negru intens.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty