AVON da startul carierei tale. TU poti continua povestea!

Avon, cea mai mare companie de vanzari directe din Romania organizeaza cea de-a treia editie a proiectului Avon in Universitati, prin care manageri si angajati de top sustin seminarii de interes pentru studenti.

AVON da startul carierei tale. TU poti continua povestea!

In perioada 27 octombrie-16 noiembrie 2011, studentii din Bacau, Baia Mare, Bucuresti, Galati si Oradea vor putea participa la seminarii practice prin care li se ofera oportunitatea sa invete cum se dezvolta un proiect de afaceri, un plan de marketing, o campanie sociala, sau o strategie de vanzari.

In acest an, temele abordate sunt: E-marketing-ul in loializarea clientilor, Business si Comunicare Online, Despre CSR: Cum sa organizez o campanie sociala, Comunicarea petru o lansare de succes, Branding Personal si Despre Leadership – Tips&Tricks.

Prin acest proiect, Avon isi propune sa participe la educarea tinerilor si la familiarizarea lor cu mediul de business, prezentandu-le drept studii de caz campanii sau proiecte de succes cum ar fi Campania impotriva cancerului la san si lansarea Avon Connects in Romania. La editia de anul trecut au participat la seminarii peste 1000 de studenti.

 

Pentru inscrieri si mai multe detalii, va rugam sa accesati www.avonconnects.com.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle