Avon Campania pentru Sanatatea Sanilor aniverseaza 10 ani de existenta

Avon Campania pentru Sanatatea Sanilor sarbatoreste 10 ani de lupta impotriva cancerului la san in Romania. Se implinesc 10 ani de fundite Roz si promisiuni respectate.

Avon Campania pentru Sanatatea Sanilor aniverseaza 10 ani de existenta

Impreuna, prin vanzarea produselor cu fundita Roz, Avon a facut posibila dotarea cu echipament de ultima generatie a centrelor oncologice din Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara si Craiova. Valoarea totala a donatiilor Avon Campania pentru Sanatatea Sanilor in Romania depaseste 2 milioane de dolari.

Cea mai noua lansare in colectia de produse cu fundita Roz este Oita de plus, o jucarie dragalasa si un cadou minunat pentru un copil, dar si pentru sanatatea unei femei.

Acest produs poate fi comandat din Brosura 7, utilizand codul de comanda 0145 3. Pretul Oitei de plus este 25,00 Lei.

“In Romania, 8 din 10 femei risca sa fie diagnosticate cu cancer la san. Ca femeie si mama refuz sa stau cu mainile incrucisate. Cele peste 8 milioane de femei din Romania trebuie sa stie ca, depistata la timp, aceasta boala este vindecabila in proportie de 94%. Grija fata de sanatatea noastra este responsabilitatea pe care fiecare o are fata de cei dragi. Promite-ti tie si celor dragi ca vei merge sa afli ca esti bine! O promisiune poate invinge ignoranta si prejudecatile”, Andreea Marin Banica- Ambasadoare AVON Romania, Campania pentru Sanatatea Sanilor.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty