Targul Autor, la cea de-a 12 editie!

Autor, targul dedicat bijuteriei contemporane, isi deschide usile in weekend-ul 1- 2 noiembrie, pentru editia cu numarul 12.

Targul Autor, la cea de-a 12 editie!

AUTOR, cel mai important eveniment dedicat bijuteriei contemporane din sud-estul Europei, se pregateste de cea de-a 12-a editie, de data aceasta intr-un spatiu nou: un palat gotic elegant, demn de cei mai buni designeri romani si internationali – 43 de participanti selectati la AUTOR 12 vor expune la Casa Universitarilor , pe 1  si 2 noiembrie.

Premiile Autor au impus designerii romani pe pietele internationale, iar asta le face din ce in ce mai dorite, mai relevante si valoroase. Autor continua seria de premii initiate la editiile trecute: Autor Awesome Award (un curs intensiv la Achimia Jewelry School din Florenta), premiul Elle, prin care stilistii ELLE aleg in cadrul evenimentului un designer caruia ii dedica un articol in editia din decembrie 2014 a revistei, premiul Assamblage (curs de bijuterie oferit de scoala de bijuterie Assamblage unui designer promitator, la inceput de drum) si, in premiera, la Autor 12, Premiul Publicului: designerul ales participa automat la urmatoarea editie Autor!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din lifestyle