Artcademy – cursuri dedicate industriei modei din Romania

CODECS, impreuna cu L'Institut Supérieur Spécialisé de la Mode din Paris (MOD’SPÉ Paris), lanseaza artcademy, un nou concept de studii superioare dedicate industriei modei din Romania.

Artcademy – cursuri dedicate industriei modei din Romania

Programul oferit de MOD’SPÉ Paris este primul semn al consolidarii acestei industrii, oferind in premiera in tara noastra cursuri certificate international in domeniu.

Programul se adreseaza persoanelor interesate sa dobandeasca o calificare in domenii precum styling, fashion buying, fashion marketing, fashion/network coordinating, visual merchandising, product/ brand management, jurnalism de moda sau design, dar si tuturor celor interesati de moda.

Cursurile artcademy sunt structurate pe doua etape – Fundamentals of Fashion (primul nivel) si Fashion Marketing and Design (al doilea nivel).

Fiecare curs se desfasoara pe durata unui an academic si se finalizeaza cu cate o saptamana de studii si practica la Paris.

Curricula artcademy este structurata astfel incat sa poata oferi o aplicabilitate imediata a subiectelor studiate, prin studii de caz si prin interactiunea cu lectorii MOD’SPÉ – reprezentanti ai unor companii de marca din industria franceza a modei. Interactiunea cu lectorii asigura transferul de experienta practica si, mai mult decat atat, conecteaza cursantii la centrul mondial al modei, Parisul.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion