Art Safari – primul pavilion profesionist de arta din Romania

Astazi incepe Art Safari, primul pavilion profesionist public de artă destinat atat artei de patrimoniu din Romania cat si celei contemporane. Pavilionul reuneste peste 100 de galerii si dealeri de arta, muzee si institute culturale, atat din tara cat si din afara ei.

Art Safari – primul pavilion profesionist de arta din Romania

Vei putea admira lucrari de sculptura, pictura si design de obiect de colectie intr-un spatiu unic, nascut din dorinta de a pune bazele unui sistem artistic, care sa poata fi inscris intr-un circuit european de evenimente de acelasi profil.

Poate Bucurestiul nu mai este Micul Paris si nici nu va fi vreo data Noul Berlin, dar cu fata noua, data de arhitectura din ultimele 2 decenii si impulsurile si initiativele culturale recente, are toate sansele sa isi descopere o identitate frumoasa si neasteptata.

Art Safari isi propune sa contribuie la aceasta identitate fresh pe care orasul este din ce in ce mai pregatit sa o imbratiseze.

Si pentru ca avem o slabiciune pentru Tonitza si Baba, te invitam sa te bucuri alaturi de noi de Art Safari, in Piata George Enescu pana pe data de 25 mai.

Norbert Matei

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle