Aperol te antreneaza pentru relaxare

E soare, e vara… relaxeaza-te! Lasa totul pe mai tarziu si bucura-te de momentul tau DOLCE FAR NIENTE alaturi de APEROL.

Aperol te antreneaza pentru relaxare

Bucura-te de viata, relaxeaza-te, nu iti face griji, savureaza clipa, cu alte cuvinte traieste momentul tau Dolce Far Niente, moment care este completat perfect de o bautura cool, vibranta, extrem de fresh – Aperol.

Aperol este un simbol al spiritului italian, completat de aroma internationala castigata in ultimii ani. Aperol poate fi savurat oricand, oriunde, fiind alternativa perfecta la bere sau la cocktailurile conventionale pentru consumatorii care doresc sa incerce ceva nou.

Dolce Far Niente este o caracteristica definitorie a stilului de viata italian, astfel ca vara asta, Aperol este sponsorul oficial al echipei nationale de “Aperol Dolce Far Niente”. Aperol te antreneaza la stilul Dolce Far Niente prin intermediul echipei vesele de antrenori profesionisti care ii vor invata pe consumatori cum sa se relaxeze cu adevarat.

Campania “Aperol Dolce Far Niente” se desfasoara in perioada 8 iulie – 17 septembrie 2011, echipa Aperol plimbandu-se cu o superba Vespa portocalie in diverse orase din tara, locatiile fiind anuntate pe pagina de Facebook Aperol Dolce Far Niente in fiecare saptamana.

Mecanismul campaniei este foarte simplu. Tot ce trebuie facut este sa fii prezent intr-una din locatiile anuntate pe pagina de Facebook. Echipa Aperol te va invita sa degusti un pahar de Aperol (cu siguranta iti va placea) si apoi sa comanzi un cocktail Aperol. Primesti instant premii haioase si colorate: mingi anti-stress si yo-yo-uri cu care sa-ti continui antrenamentul de relaxare.

Daca vrei premiul cel mare, o frumoasa VESPA, mai sunt cativa pasi de urmat: o poza la panoul Aperol, tag pe pagina de Facebook a campaniei si multe like-uri. Pot participa in cursa de relaxare pentru o Vespa doar cei care intra in contact cu echipa promotionala Aperol. Se iau in considerare doar like-urile date pe pagina de Facebook Aperol Dolce Far Niente.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din lifestyle