Anxin pentru controlul anxietatii si stresului

Anxin reduce stresul si anxietatea intr-o maniera blanda, de unde si lipsa reactiilor adverse, specifice anxioliticelor si antidepresivelor. Nu altereaza functiile cognitive chiar si dupa un tratament de lunga durata si nu provoaca dependenta.

Anxin pentru controlul anxietatii si stresului

Munca, agitatia de zi cu zi, lipsa momentelor de relaxare, pe scurt viata moderna solicita la maxim organismul nostru si in special creierul.

Nu trebuie sa lasi stresul si anxietatea sa puna stapanire pe tine si sa te doboare. Solutia poate fi Anxin de la PlantExtrakt, capsule cu extracte din plante: sunatoare, ceai verde si passiflora.

Anxin ajuta la ameliorarea simptomelor cauzate de stari de anxietate, agitatie, nervozitate, oboseala, iritabilitate, imbunatatind capacitatea de relaxare si de control al stresului cotidian. Deasemenea, imbunatateste calitatea somnului in insomniile cauzate de stari anxioase.

In Germania, sunatoarea este prima optiune atat pentru medici cat si pentru pacienti in tratarea formelor usoare de depresie, fiind denumita si “Prozac natural”.

Ceaiul verde este cultivat in mari plantatii in Asia. Se recolteaza frunzele foarte tinere, din care se obtin prin uscare ceaiul verde, iar prin fermentare ceaiul negru.

Floarea pasiunii (passiflora) este originara din zonele tropicale si subtropicale, la noi fiind cultivata ca planta ornamentala; este folosita in medicina populara a amerindienilor, avand actiune sedativa, anxiolitica.

Pretul recomandat pentru o cutie cu 20 de capsule este de 17 lei.

Anxin se gaseste in farmacii si magazine naturiste.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet