Angelina Jolie, despre casnicia cu Brad Pitt: ”Avem certuri si probleme, la fel ca orice alt cuplu!”

Intr-un interviu acordat recent, Angelina Jolie a vorbit despre casatoria cu Brad Pitt si problemele pe care le-au intampinat de-a lungul anilor.

Angelina Jolie, despre casnicia cu Brad Pitt: ”Avem certuri si probleme, la fel ca orice alt cuplu!”

Actrita in varsta de 40 de ani a vorbit despre experienta de a fi regizor al filmului ul ultimului „By the sea' in care joaca alaturi de sotul ei si despre cum a fost sa ii dea indicatii propriului sot, Brad Pitt, in varsta de 51 de ani. De asemenea, a abordat si subiectul certurilor de pe ecran.

Brad si cu mine avem problemele noastre, insa daca personajele ar fi fost macar putin similare cu noi, nu am fi putut face acest film', a dezvaluit Angelina pentru „The Telegraph'.

„Ca sa fie clar: avem certuri si probleme la fel ca orice alt cuplu. Avem zile in care ne scoatem din minti unul pe altul si ne dorim spatiu, dar problemele din film nu sunt ale noastre.'

Ea a continuat: „acestea au fost niste subiecte foarte sensibile si stiu ceea ce il provoaca pe Brad, ce poate sa faca si la ce se gandeste, asa ca a trebuit sa ma distantez si sa am foarte mare grija la felul in care era regizat filmul'.

„Cred ca a depus foarte mult efort', a adaugat Angelina. 'Cel mai ciudat a fost atunci cand ne certam si trebuia sa incerc sa ii spun sa se certe mai bine cu mine'.

Text: Ruxandra Marin
Foto: © ABImages © Universal Pictures

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people