Andreea Raicu sustine Asociatia “Salveaza vieti”

Vedeta Prima TV este recunoscuta pentru implicarea in activitati de responsabilitate sociala.

Andreea Raicu sustine Asociatia “Salveaza vieti”

Andreea Raicu sprijina campania Asociatiei “Salveaza vieti”. Obiectivul campaniei este strangerea de fonduri pentru continuarea lucrarilor la Centrul de Excelenta in diagnosticarea si tratarea cancerului la copii. Pana acum s-au strans 1 12200 de euro.

“Este foarte important ca oamenii sa fie constienti de cat de multe lucruri bune pot face. Prin directionarea a 2% din impozitul pe venit putem fi alaturi de acesti copii. Este greu de descris in cuvinte ce am trait in cele doua zile pe care le-am petrecut la Clinica de Oncopediatrie Louis Ţurcanu din Timisoara. Cand pasesti in sectia de oncopediatrie nimic nu anunta de la intrare ceea ce vei vedea, ce povesti cutremuratoare vei auzi, cate destine tragice si pe nedrept schimbate vei cunoaste. Acesti copii bolnavi de leucemie merita sa traiasca si noi ii putem ajuta”, marturiseste Andreea Raicu.

Din pacate, Romania este singura tara din Uniunea Europeana care nu beneficiaza de un astfel de centru. Acesta ar ajuta la cresterea ratei de supravietuire a copiilotr bolnavi de cancer. In Romania 1 din 2 copii moare, in timp ce in U E peste 80% traiesc si asta din cauza mijloacelor precare de diagnosticare si tratament.

Totodata campania urmareste sa ii determine pe oameni sa directioneze 2% din impozitul pe venit pe care deja l-au platit anul trecut. Nu implica niciun cost suplimentar pentru cel care face acest lucru. Trebuie completat folmularul 230 in urma caruia statul este obligat sa redirectionez cei 2% deja platiti de contribuabili.

Andreea Raicu, Tudor Chirila, Virgil Iantu, Cabral, Paula Herlo si Bogdan Dumitrache sustin aceasta campanie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people