Andreea Marin Banica, alaturi de Reese Witherspoon la Avon Communications Awards

Andreea Marin Banica a participat la New York la Conferinte Mondiale dedicata luptei impotriva violentei domestice si sustinerii adaposturilor pentru femeile aflate in situatii limita si copiilor lor, organizata de Fundatia Avon pentru Femei.

Andreea Marin Banica, alaturi de Reese Witherspoon la Avon Communications Awards

Cu aceasta ocazie Andreea s-a intalnit cu Reese Witherspoon, ambasadoarea acestei cauze la nivel mondial .

Cunoscuta actrita a acordat premiile Avon Communications liderilor de opinie din intreaga lume care lupta impotriva violentei domestice.

„Purta o singura si discreta bijuterie: lantisorul cu pandativ de argint care simbolizeaza un cerc al sprijinului oferit femeilor in intreaga lumii, un simbol al campaniei mondiale, prin vanzarea acestuia se aduna fonduri pentru sustinerea adaposturilor dedicate femeilor care traiesc experienta traumatizanta a violentei in familie. Intregul profit (aproape 4 dolari pe fiecare bijuterie) este donat in acest scop de catre Fundatia Avon pentru Femei si, dupa lansarea din martie a cerceilor “Fundita Promisiunii” cu scopul sustinerii cauzei femeilor care sufera de cancer la san, simbolul purtat de Reese Witherpoon va fi disponibil din aprilie si in Romania”, povesteste Andreea Marin Banica despre intalnirea cu Reese Witherpoon intr-un comunicat de presa venit pe adresa redactiei.

Foto: Claudiu Petringenaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people