Alexander McQueen se intoarce la Londra cu expozitia „Savage Beauty”

Dupa ce expozitia “Savage Beauty”, dedicata lui Alexander McQueen, a doborat toate recordurile in materie de vizitatori la Metropolitan Museum din New York, acum show-ul ajunge la Londra, orasul in care s-a nascut designerul.

Alexander McQueen se intoarce la Londra cu expozitia „Savage Beauty”

Probabil ca pe 14 martie usile muzeului londonez Victoria&Albert vor fi luate cu asalt de toata suflarea fashionista sau, mai bine zis, de toti iubitorii de frumos din Londra si din imprejurimi. Si asta pentru ca atunci se deschide in mod oficial expozitia „Savage Beauty', dedicata designerului Alexander McQueen.

Pe langa toate componentele expozitiei initiale, curatoriata de Claire Wilcox, show-ul prezentat la Londra va adauga cateva exclusivitati, special concepute pentru orasul care i-a dezvoltat si hranit creativitatea designerului. O incapere va fi dedicata anilor de studiu ai lui McQueen la Londra, dar surpriza cea mare va fi prezenta in dimensiuni reale a hologramei lui Kate Moss, prezentata publicului pentru prima data cu ocazia show-ului lui McQueen „Widows of Culloden' din primavara lui 2006.

30 de noi piese vor fi adaugate colectiei deja generoasa de exponate, printre ele aflandu-se unele dintre cele mai spectaculoase obiecte din arhiva McQueen, precum o rochie din „The Girl Who Lived in the Tree' sau una din „The Horn of Plenty'. La decorul expozitiei va contribui si compania de productie Gainsbury and Whiting, alaturi de care designerul si-a realizat mai toate show-urile, iar in sectiunea Cabinet of Curiosities' vor aparea piese semnate de designerul de bijuterie Shaun Leane sau de palarierul Philip Treacy, colaboratori apropiati ai lui Alexander McQueen.

In plus, colectia integrala Platos Atlantis', ultima realizata in totalitate de Alexander McQueen, va fi expusa in sectiunea finala a expozitiei care isi va inchide portile pe 19 iulie 2015.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion