Alexander McQueen s-a sinucis!

Lumea modei a pierdut astazi un mare designer. Alexander McQueen s-a sinucis, la doar cateva zile de la moartea mamei sale.

Alexander McQueen s-a sinucis!

Designerul de moda Alexander McQueen, a fost gasit astazi mort in apartamentul sau luxos din Mayfair, centrul Londrei.

Nefericitul eveniment vine dupa cateva zile de la moartea mamei sale Joyce si trei ani de la moartea bunei sale prietene Isabella Blow, care l-a sprijinit si l-a facut faimos. Isabella s-a sinucis dupa ce a fost diagnosticata cu cancer ovarian. Aceasta, director de moda la revista Tatler, i-a cumparat intreaga colectie de diploma cu 5000 de lire.

Supranumit, copilul teribil al modei, McQueen ii ia locul lui John Galliano in 1996 si devine designer al casei de moda Givenchy. Mai tarziu se alatura casei de moda Gucci, care cumpara 51% din compania sa.

Cu o cariera de succes, aduna numeroase premii de-alungul timpului, incluzand premiul designerul britanic al anului la Council of Fashion Designer Awards.

Nu a avut niciodata teama de a-si recunoaste orientarea sexuala. La un moment dat a marturisit:" Am fost sigur de sexualitatea mea si nu am avut nimic de ascuns. Am plecat direct din pantecul mamei  la parada gay."

S-a casatorit cu partenerul sau, regizorul George Forsyth in 2000, iar Kate Moss i-a fost domnisoara de onoare.

Multi prieteni, designeri il plang si nu se pot obisnui cu gandul ca nu mai este in viata.

Designerul Matthew Williams declara: " Sunt socat si profund indurerat de moartea lui McQueen. Era un geniu iar talentul sau este de neegalat. Precum multi altii, intotdeauna l-am considerat o sursa nemaipomenita de inspiratie pentru lumea modei. Ne va lipsi."

Victoria Beckham care ii poarta des creatiile, a declarat: "McQueen era un maestru al modei, un geniu si o sursa de inspiratie. Astazi lumea modei a pierdut o adevarata valoare. O icoana a timpului. A facut tot ce atingea frumos si i se va duce dorul. Inima mea este alaturi de familia si prietenii sai in aceste momente grele"

 

Foto:Hepta

 

 

 

 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion