Alex Galmeanu goes Absolutely BOLD

BOLD fashion, cea mai noua eticheta de streetwear gandita, produsa si promovata in Romania, anunta cu mandrie inceputul unei colaborari cu fotograful de moda Alex Galmeanu.

Alex Galmeanu goes Absolutely BOLD

Prima expozitie de fotografii transpuse pe triocuri BOLD va avea loc Joi, 14 Aprilie 2011, la Gaia Boutique Club – cea mai hot locatie din Bucurestiul anilor 2000.

Alex Galmeanu a fost provocat de ideea de a transpune fotografiile de autor pe un suport textil. Aceasta prima serie de cadre ce vor fi reproduse pe tricouri BOLD au fost trase de Alex in Statele Unite – de la gardul Casei Albe – si reprezinta istoria Americii in 20 de gesturi. Cele 20 de fotografii ce vor ajunge exclusiv pe suport textil reprezinta doar prima colaborare dintre fotograf si eticheta BOLD.

BOLD si Alex Galmeanu au cautat o locatie ABSOLUT perfecta pentru expozitia-flash ce va fi deschisa publicului timp de 12 ore, incepand de joi, 14 aprilie, la ora 19.30.
Gaia Boutique Club, cel mai hot club bucurestean al momentului, o locatie deja recunoscuta pentru deschiderea catre moda si arte vizuale in general va deveni, pentru 12 ore, spatiu expozitional neconventional pentru Alex Galmeanu si BOLD.

BOLDfashion este un label de baze vestimentare (basics) suta la suta romanesc, cu epicentrul de creatie in Bucuresti, punctul zero al culturii autohtone. Produsele “BOLD” poarta o eticheta “Proudly Made in Romania” si sunt distribuite deja in cateva locatii premium din tara. Incepand din toamna anului 2011, selectii din colectiile BOLD vor fi comercializate si in boutique-uri din Germania si Qatar.

Alex Galmeanu este unul dintre cei mai longevivi fotografi care activeaza pe piata romaneasca, desi are doar 31 de ani. Artistul si-a concentrat mult din munca sa pe proiecte conexe cu moda, devenind astazi unul dintre cei mai prolifici si profesionisti fotografi de fashion din Romania.

Tricourile BOLD by Alex Galmeanu vor fi comercializate, incepand de vineri, 15 aprilie 2011, in urban-shop-ul bucurestean Entrance – Str. Brezoianu 16 (fosta tipografie Universul) si online, in shop-ul Molecule-F.com.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion