adidas lanseaza pantofii adiPure 360

Flexibili si potriviti pentru orice tip de exercitiu, pantofii adiPure 360 asigura o miscare naturala a piciorului, pentru rezultate maxime in timpul antrenamentului. Noul model solicita mai mult muschii in timpul antrenamentului si dezvolta forta, agilitatea si echilibrul piciorului. adiPure 360 sunt disponibili atat pentru barbati, cat si pentru femei.

adidas lanseaza pantofii adiPure 360

adiPure 360 sunt creati special pentru sala de sport, fiind confectionati din materiale usoare si flexibile, cu o tehnologie de ultima generatie, pentru o libertate mare a miscarilor piciorului. Proiectati intocmai dupa talpa piciorului, pantofii ofera confort si sustinere sporita, indiferent de intensitatea efortului din timpul antrenamentului.

Designul si flexibilitatea pantofilor adiPure360 sustin libertatea de miscare a piciorului si stimuleaza miscarea naturala a corpului. adiPure 360 isi propun sa dezvolte musculatura picioarelor, degetele, gleznele si gambele si sa ofere, in acelasi timp, senzatia de confort natural al piciorului, in timpul antrenamentului.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion