Adele, primul rol cinematografic alaturi de Sir Elton John si David Beckham

Adele va interpreta un personaj negativ in Secret Service, film care va strange laolalta nume celebre ca Sir Elton John si David Beckham.

Adele, primul rol cinematografic alaturi de Sir Elton John si David Beckham

Cantareata in varsta de 25 de ani, care a castigat un premiu Oscar pentru coloana sonora a blockbuster-ului Skyfall, va fi din nou implicata intr-un proiect cinematografic. De acesta data, se pare ca Adele isi va demonstra abilitatile actoricesti in noua productie a lui Matthew Vaughn, Secret Service'.

Adele este exact ce cauta Matthew', a declarat o sursa publicatiei The Sun. El vrea sa adune cele mai mari nume din diferite arii de activitate pentru a spori cauza filmului si a-l transforma intr-o franciza banoasa. Cand vine vorba de muzica, mai bine decat Adele nu se poate, de aceea Matthew ar fi dornic sa o implice', a mai adaugat sursa.

Filmul, care este bazat pe romanul de spionaj a lui Mark Millar si Dave Gibbons, ii are ca protagonisti pe Colin Firth si Sir Michael Caine. Acestia joaca rolurile unor superagenti care lupta impotriva unei grupari de raufacatori condusa de Samuel L Jackson.

Vaughn a mai regizat in trecut „Kick-Ass” si „X-Man: First Class”.

Andreea Trifas

Foto: Image.net

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people