Adauga un strop de culoare vietii tale cu MultiPhone 5450 DUO, Prestigio!

Iesi in evidenta cu smartphone-ul Prestigio- adauga un strop de culoare rutinei zilnice! Alegeti una din carcasele elegante si colorate de la Prestigio! Nu veti trece neobservat oriunde veti merge!

Adauga un strop de culoare vietii tale cu MultiPhone 5450 DUO, Prestigio!

Coloreaza-ti ziua cu noul Prestigio MultiPhone 5450 DUO – si cele 4 variante de culoare disponibile. Personaliza-ti stilul si fa-te remarcat!

Acest smartphone combina designul rafinat cu performante uimitoare. Este dotat cu procesor puternic de 1.2 GHz, care va ajuta sa incarcati rapid orice aplicatie si sa accesati retelele sociale, mailul sau serviciul de mesaje instant. Fiabil si echilibrat, Prestigio MultiPhone 5450 DUO va ofera o experienta de utilizare incredibila.

Wi-Fi-ul rapid va conecteaza la toate informatiile importante. Gasiti locatia dorita cu ajutorul aplicatiei de navigare GPS si vorbiti pe chat cu prietenii prin intermediul retelelor sociale. Procesorul puternic de 1.2 GHz dual-core al dispozitivului MultiPhone 5450 DUO rezolva rapid orice sarcina, indiferent cat de complicata ar fi. Testati cele mai noi si dinamice jocuri si aplicatii, navigati online si uitati-va la video HD- toate acestea in mod simultan!

Prestigio MultiPhone 5450 DUO are cea ma noua varianta de Android 4.2 Jelly Bean, ce va ofera o experienta uimitoare de utilizare- o camera inteligenta si o noua modalitate de tastare care va ajuta sa comunicati mai mult si mai rapid.

Ascutati melodiile preferate cu player-ul muzical incorporat care poate reda cele mai populare formate si optiunea de a crea playlist-uri. Conectati castile la mufa standard de 3.5mm, descarcati albumele si cantecele preferate si salvati-le pe cardul de memorie micro SD (pana la 32 GB).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din lifestyle