A-Derma Exomega D.E.F.I, cosmetica sterila pentru o piele sanatoasa

Laboratoarele Pierre Fabre au lansat noul concept de cosmetica sterila – o inovatie a ambalajului si a formulei cremelor din gama A-Derma.

A-Derma Exomega D.E.F.I,  cosmetica sterila pentru o piele sanatoasa

Aceasta inovatie este unica in lume si garanteaza ca produsele raman complet sterile, chiar si dupa deschiderea tubului de crema si in timpul utilizarii ei. Datorita mentinerii formulei sterile, orice substanta cu rol de conservant a fost eliminata.

Gama de produse A-Derma (pentru dermatita atopica) beneficiaza de inovatia noului sistem D.E.F.I., unic in lume (Dispozitivul Exclusiv pentru Pastrarea Formulei Intacte) si ale caror formule sunt si raman absolut sterile.

Datorita acestei tehnologii, produsele din gama A-Derma Exomega D.E.F.I. raman sterile pe parcursul utilizarii si contin numai ingrediente active esentiale ce reduc uscaciunea si calmeaza pielea atopica si foarte uscata.

De asemenea, Crema emolienta Exomega D.E.F.I. si Balsamul emolient Exomega D.E.F.I. amelioreaza iritatiile provocate de afectiunile dermatologice (dermatita atopica, eczeme) si se pot aplica atat pe corp, cat si pe fata (nou-nascut, copil, adult). Produsele din aceasta gama contin extract de ovaz Rhealba, un ingredient activ natural unic derivat din plante cu proprietati calmante, catifelante si protectoare.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty