8 modele se dezbraca pe coperta revistei Love

8 supermodele apar dezbracate pe coperta revistei Love. De ce? Pentru a demonstra cat de diferite sunt si ca perfectiunea este relativa.

8 modele se dezbraca pe coperta revistei Love

Kate Moss, Lara Stone, Naomi Campbell, Natalia Vodianova, Amber Valletta, Jeneil Williams, Kristen McMenamy si Daria Werbowy sunt celebrele modele care au acceptat sa se dezbrace pentru revista Love. Toate sunt fotografiate in aceeasi pozitie si toate au fiecare coperta personalizata cu masurile lor.

Fotografiile sunt realizate de catre celebrul duo Mert Alas si Marcus Piggot.

Fotograful Mert Alas declara:" A fost interesant sa le studiez pe toate dezbracate in aceeasi pozitie, pentru ca toate arata diferit, dar au un look puternic."

Editorul revistei Love, Katie Brand :" Pentru acest numar al revistei Love, am ales opt femei care sunt in general cunoscute drept cele mai frumoase din lume, le-am convins sa isi arate corpurile, considerate perfectiunea intruchipata si le-am fotografiat in aceeasi pozitie. Am facut aceasta pentru a demonstra cat de mult difera fizic vorbind, motiv pentru care le-am printat si dimensiunile."

"Ideea este ca perfectiunea nu este fixa, nu este vesnica si nu este abstracta. Difera precum demonstreaza fetele de pe coperta noastra."

 

 

Foto: lovemagazineblog

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion