350 lucrari, 150 de expozanti, 60 de evenimente – te invitam la Romanian Design Week 2014!

350 lucrari, 150 de expozanti, 60 de evenimente colaterale vor desena harta designului romanesc în capitala, timp de 10 zile!

350 lucrari, 150 de expozanti, 60 de evenimente – te invitam la Romanian Design Week 2014!

Intre 16 și 25 mai se desfasoara cel mai important eveniment dedicat in exclusivitate designului romanesc, cu tematica „Design in spatiul public'.

Expozitia centrala, ce include lucrari din cinci domenii (arhitectura, design interior & urbanism; moda; design grafic, publicitate & branding; lifestyle; design de produs) are loc la Palatul Camerei de Comert Bucuresti (Str. Ion Ghica nr. 4).

Trebuie neaparat sa vizitati expozitia centrala dar e musai sa bifati macar cateva dintre cele peste 60 de evenimente colaterale, grupate in mai multe categorii: Design Expo, Design Talks, Design happens, Design sells, Design by night si Design kids.

Si, pentru ca, orice ar fi, ne place sa facem shopping, va invitam sa ne calcati pe urme si sa participati la Fashions Night Out (pe 20 mai) si Architectures Night In (pe 22 mai), doua trasee speciale ale celor mai importante ateliere, studiouri si concept store-uri romanesti.

Aflati mai multe despre eveniment pe pagina oficiala Romanian Design Week: (www.romaniandesignweek.com)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration