Viespea Verde

Britt Reid (Seth Rogen) este fiul celui mai mare magnat media din Los Angeles, care duce o existenta fara griji, avand ca singura preocupare distracţia – pana cand tatal sau (Tom Wilkinson) moare in mod misterios, lasandu-i mostenire lui Britt vastul sau imperiu media.

Viespea Verde

Impreuna cu noul sau prieten, Kato (Jay Chou), unul dintre angajatii teribil de inventivi ai tatalui sau, Britt are, pentru prima data in viata, sansa de a face ceva bun: sa lupte impotriva talharilor si a lumii interlope.

Ei decid sa se deghizeze pentru a se infiltra in mediile de infractori. Astfel, ei incalca legea, pentru ca in final sa o apere. Britt devine justiţiarul The Green Hornet (Viespea verde) care, alaturi de Kato, face ordine pe strazile orasului.

Cu ajutorul imaginatiei si a abilitatilor sale tehnice iesite din comun, Kato construieste cel mai fantastic car de lupta, The Black Beauty, un automobil blindat, echipat cu numeroase guri de foc si multi cai putere.

Gonind pe strazile orasului in aceasta fortareata mobila, ii pedepsesc pe cei rai, luandu-i in vizorul armelor inteligente create de Kato.

In curand, The Green Hornet si Kato incep sa-si faca un renume, iar cu ajutorul noii secretare a lui Britt, Lenore Case (Cameron Diaz), ei pornesc pe urmele celui care controleaza lumea interlopa din Los Angeles: Benjamin Chudnofsky (Christoph Waltz). Dar Chudnofsky are si el planurile lui: el vrea sa-l distruga pe Green Hornet pentru totdeauna.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din lifestyle