The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 (film)

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 (film)

Saga Amurg: Zori de Zi – partea a 2-a, distribuit in cinematografe de MediaPro Distribution din 16 noiembrie, marcheaza iminenta despartire de personajele alaturi de care am trait momente pline de suspans si romantism.

Nerabdatori si entuziasti, fanii fenomenului Amurg vor fi surprinsi si pe deplin cuceriti de actiunea din capitolul final, in care familia si iubirea sunt obiectivele principale. Noi personaje controversate, dovezi de dragoste nemuritoare si o lupta de proportii epice vor intregi o poveste universal adorata, cu milioane de fani din intreaga lume.

Dupa nasterea fiicei sale Renesmee, Bella incepe sa profite de noua ei viata de vampir si de puterile dobandite. Bucuria ei este insa una de scurta durata, din cauza aparitiei unui alt vampir, Irina, care crede ca Renesmee este un “copil nemuritor” si ii dezlantuie din nou pe Volturi impotriva clanului Cullen. Pentru ca autoritatea vampirilor ii condamna imediat la moarte pe copiii transformati in vampiri, din cauza faptului ca sunt incontrolabili, viata lui Renesmee este pusa in mare pericol.

Prinsi intr-o lupta cumplita pentru supravietuire, Edward si Bella incearca sa se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii, pentru a le aduce ca martori in fata Volturilor, in apararea fiicei lor. Va fi oare suficient pentru clanul Cullen sa demonstreze ca Renesmee nu este un “copil nemuritor” pentru a-i salva viata? 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle