One for the money (film)

One for the money (film)

Katherine Heigl ii da viata pe marele ecran popularei eroine a scriitoarei Janet Evanovich in comedia romantica ”Face toti banii”. Stephanie Plum, o tanara nascuta si crescuta in New Jersey, este foarte sigura pe ea, desi nu mai are un serviciu de sase luni si tocmai si-a pierdut si ultimul card de credit in mainile unui recuperator de creante.

Disperata sa faca un ban, Stephanie apeleaza la ultima solutie: sa-si convinga varul sa-i dea o slujba la firma lui care se ocupa de vanatoare de recompense pentru cautiuni.

Chiar daca singura ei arma e un spray cu piper, asta n-o s-o opreasca sa se ocupe de cel mai important “client” al varului sau, Vinny – fostul politist de la moravuri si actualmente fugar, Joe Morelli –acelasi irezistibil Morelli, care a sedus-o si a parasit-o cand era la liceu.

Prinderea lui Morelli ar fi pentru ea o dulce razbunare. Insa, pe masura ce Stephanie invata dedesubturile meseriei de recuperator de la Ranger, un coleg uns cu toate alifiile si care e cel mai bun in bransa lui, tainara incepe sa-si dea seama ca e ceva putred in cazul lui Morelli.

Daca se mai adauga la problemele ei si o familie care se amesteca acolo unde nu-i fierbe oala, un boxeur cu ganduri sinucigase, martori care mor unul dupa altul, faptul ca intre ea si Morelli tot mai sar scantei nu face decat sa-i ingreuneze misiunea, iar jobul nu-i mai pare asa usor ca la inceput.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle