O poveste incalcita (Tangled)

Cel de-al cincizecilea lungmetraj de animatie produs de Walt Disney Pictures, Tangled (O poveste incalcita) este una dintre cele mai amuzante si inedite povesti spuse vreodata. Scenariul are la baza povestea fratilor Grimm - Rapunzel, publicata in 1812.

O poveste incalcita (Tangled)

Frumoasa Rapunzel a fost rapita de cand era un bebelus din castelul parintilor sai de vrajitoarea ce se vrea a fi mama ei. Pedepsita, complet izolata in turnul sau ascuns din mijlocul padurii, Rapunzel este tinuta captiva.

Flynn Rider, pe de alta parte este cel mai cautat talhar din regat, dar si cel mai fermecator bandit in viata. Isprava dupa isprava, el reuseste sa fuga de garzile regale, insa dupa ultima este nevoit sa se adaposteasca undeva in siguranta si nimereste chiar in turnul in care este tinuta captiva Rapunzel.

Plina de imaginatie si incapatanata, Rapunzel se foloseste de cositele ei de aur, cu putere magica, ca de niste tentacule uriase si reuseste sa scape, fiind ajutata de iscusitul bandit Flynn Rider.

Astfel, impreuna pornesc intr-o calatorie plina de peripetii, invaluita de umor si iubire, aventura in timpul careia Rapunzel descopera pentru prima data cum arata lumea reala, lume ce-si arata cu adevarat bogatiile numai in afara zidurilor locuintei sale.

Calatorind alaturi de un fugar, se straduieste sa evite sa fie prinsa din nou, atat de vrajitoarea diabolica ce o urmareste, dar si de garzile ce-l urmaresc pe Flynn.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle