O familie de cosmar (film)

Infruntarea dintre Jack Byrnes (Robert De Niro) si ginerele lui, Greg Focker (Ben Stiller) ajunge la noi culmi in a treia comedie care continua seria de mare succes inceputa cu “Un socru de cosmar” si urmata de “Doi cuscri de cosmar”.

O familie de cosmar (film)

Laura Dern, Jessica Alba si Harvey Keitel se alatura membrilor Familiei de cosmar, promitandu-ne o noua comedie spumoasa.

Au trecut 10 ani, Greg Focker are acum doi Fockeri micuti impreuna cu sotia sa, Pam, si, dupa nenumarate ciocniri cu suspiciosul sau socru, Jack, Greg poate sa respire usurat.

A fost, de bine, de rau, acceptat in cercul increderii familiei sotiei sale. Dar asta numai pana cand Jack il ia iarasi in vizor.

Pentru ca acum e stramtorat, Greg se vede nevoit sa-si ia o a doua slujba, la o companie farmaceutica. Iar faptul ca are o colega de serviciu foarte sexy nu face decat sa alimenteze din nou suspiciunile socrului sau.

Vin vremuri grele pentru Greg, care se straduieste sa faca fata obligatiei de a o impresiona pa pretentioasa directoare de la prestigioasa scoala unde invata gemenii lui, sa-l tina sub supraveghere pe constructorul cam dubios care tot il amana cu renovarile casei (Keitel), ceea ce pune in pericol organizarea aniversarii zilei de nastere a copiilor, totul in timp ce mai trebuie sa si refuse avansurile agentei de vanzari de la compania farmaceutica, o tanara extrem de atragatoare (Alba).

Pe masura ce tot clanul Focker – Byrnes incepe sa-si faca aparitia pentru petrecere – parintii lui Greg, Bernie (Hoffman) si Roz (Streisand), socrii, Jack si Dina (Danner), nesuferitul fost iubit al lui Pam, Kevin (Wilson) – Greg trebuie sa-i dovedeasca socrului sau ca e intrutotul capabil sa fie barbat in casa si sa tina totul sub control.

Dar cu toate neintelegerile, spionat si aruncat in misiuni sub acoperire, va reusi, oare, Greg sa treaca testul final pus la cale de Jack si sa devina urmatorul patriarh al familiei?

Sau cercul de incredere va fi rupt pentru totdeauna?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle