Noaptea Alba la Samsung IMAX, divertisment si stiinta intr-o experienta 3D

Noaptea Alba la Samsung IMAX, divertisment si stiinta intr-o experienta 3D

Samsung se alatura evenimentului Noaptea Alba a Muzeelor si ofera intrare libera la Samsung IMAX in noaptea de 14 spre 15 mai pentru o experienta de vizionare inedita destinata publicului larg; a doua zi, sunt invitati la cinematograf si copiii din programul SOS Satele Copiilor

Samsung Electronics Romania se alatura evenimentului Noaptea Alba a Muzeelor din noaptea de 14 spre 15 mai, deschizand catre public portile Samsung IMAX din cadrul Cinema City Cotroceni – prima sala de cinema de acest gen din Romania – printr-o experienta 3D educativa si fascinanta in acelasi timp.

Vizitatorii vor putea viziona, in mod gratuit, intre orele 22:00 si 03:00, documentarul „Statia Spatiala”, un film 3D ce prezinta povestea Statiei Spatiale Internationale.

Documentarul „Statia Spatiala”, primul film 3D despre spatiul cosmic, a fost realizat in parteneriat cu NASA si nareaza istoria Statiei Spatiale Internationale, de la nasterea acesteia, la dificultatile cu care s-au confruntat cei 44 de astronauti in timpul vizitelor pe teritoriu extraterestru. Tehnologia de ultima ora transforma aceasta experienta de vizionare deosebit de educativa intr-una in egala masura palpitanta; realismul incredibil al tehnologiei IMAX recreeaza detalii inedite, precum iluzia trairii unei lansari de racheta spatiala de la doar cativa metri.

„Samsung a ales sa se alature Noptii Albe a Muzeelor oferind publicului posibilitatea de a viziona un veritabil muzeu virtual, acela al Statiei Spatiale Internationale, adus la viata prin intermediul tehnologiei IMAX”, a declarat Mihaela Stanoiu, director de marketing al Samsung Electronics Romania.

In dimineata de 15 mai, la ora 10:00, sunt asteptati la vizionarea aceluiasi film copiii din cadrul programului SOS Satele Copiilor. Pe langa experienta documentarului, copiilor li se va vorbi despre aspecte ce tin de stiinta spatiului cosmic, detalii inedite despre planeta noastra sau despre sistemul solar. De asemenea ei vor face un tur al salii de proiectie si li se va explica modul de funtionare al aparaturii si tehnologiile folosite pentru filmele 3D care ruleaza in Samsung IMAX.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle