Matinal cu scandal (film)

Matinal cu scandal (film)

Roger Mitchell, regizorul comediilor ("Notting Hill," "Venus"), producatorul J.J. Abrams ("Felicity," "Alias," "Lost," "Star Trek"), si scenarista Aline Brosh McKenna ("The Devil Wears Prada," "27 Dresses") ne aduc o noua comedie romantica, “Matinal cu scandal” (Morning Glory), care se petrece in lumea emisiunilor matinale de televizune. Protagonistii sunt Rachel McAdams, Harrison Ford si Diane Keaton, alaturi de Patrick Wilson si Jeff Goldblum.

Cand Becky Fuller (McAdams), producatoare de televiziune pasionata de meseria ei, este concediata de la programul de stiri locale, cariera ei arata la fel de dezolanta precum ii este si viata amoroasa. Dupa acest esec ajunge sa lucreze pentru emisiunea “Daybreak”, un show matinal local aflat pe ultimul loc ca audienta. Ambitioasa din fire, Becky isi pune in minte sa revigoreze emisiunea, asa ca gaseste solutia pe care ea o crede ideala: sa-l aduca pe legendarul prezentator Mike Pomeroy (Harrison Ford).

Din nefericire, infumuratul Pomeroy refuza cu incapatanare sa prezinte stiri pe care le considera sub nivelul lui – barfe despre vedete, vremea, moda, si altele asemenea… Ca si cum asta nu era de ajuns, nu vrea deloc sa lucreze cu colega lui de studio, Colleen Peck (Diane Keaton), o fosta regina a frumusetii si prezentatoare-vedeta de emisiuni matinale, care acum e mai mult decat fericita ca i s-au “alocat” calupurile de stiri.

Pe masura ce Mike si Colleen isi duc rafuiala personala, mai intai in culise, pentru a izbucni apoi in fata camerelor de filmat, Becky se lupta sa nu i se destrame idila pe care tocmai a infiripat-o cu colegul sau producator, Adam Bennett (Wilson). Becky va trebui sa faca o echilibristica foarte complicata, dar si extrem de comica, pentru a-si salva relatia amoroasa, reputatia, jobul si, nu in ultimul rand, emisiunea.

  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle