Festivalul International de Film Next, la a cincea editie

Festivalul International de Film Next, la a cincea editie

Cea de-a cincea editie a Festivalului International de Film NexT are loc intre 6-10 aprilie, in Bucuresti, la Cinema Scala, Elvira Popescu si Mansarda Carturesti.

Despre competitia NexT din acest an, directorul artistic al festivalului, Andrei Gorzo, sustine ca “va placea publicului mai mult decat oricare dintre competitiile precedente de la NexT’’.

Cele 26 de filme selectionate in competitie vor concura pentru Trofeul NexT, Premiul Cristian Nemescu pentru cea mai buna regie, Premiul Andrei Toncu pentru cea mai buna coloana sonora, Premiul pentru cel mai bun film romanesc si Premiul publicului.

Una din surprizele pregatite anul acesta este proiectia – eveniment Oscar Night. Acesta va avea loc la Cinema Scala in seara de 8 aprilie unde vei putea sa simti atmosfera de pe covorul rosu.

O alta premiera este sectiunea Necenzurat, cu filme pentru publicul lipsit de inhibitii si prejudecati. Programul Necenzurat va avea loc joi, 7 aprilie, de la ora 20:30 la Cinema Elvira Popescu.

In mansarda de la Carturesti vei putea lua parte la seminarii unde vei intalni nume marcante ale cinematografiei autohtone si internationale precum: Marian Crisan. Boyd van Hoeij, Sydney Levine, Magda Mihailescu, Andrei Cretulescu si multi altii.

Cei care vor dori sa participe la programul Cristi&Otto vor lua drumul Complexului Studentesc Grozavesti si la ASE.

Abonamentele si biletele pentru Festivalul NexT 2011 s-au pus deja in vanzare. Spectatorii pot opta intre diferite tipuri de abonamente si bilete, iar studentii beneficiaza de pret redus. Festival Pass-ul costa 100 de lei (80 de lei pentru stundenti) si este valabil pentru toate proiectiile din timpul Festivalului NexT, mai putin programul Oscars Night.

Luciana Draganescu
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle