Apa pentru elefanti (film)

Apa pentru elefanti (film)

Tanarului Jakob Jankovski ii mor ambii parinti intr-un accident, chiar cu o saptamana inainte ca el sa-si dea examenul de absolvire a facultatii de medicina veterinara. Socul il arunca intr-o aventura care ii va schimba viata pentru totdeauna. Pe cand incearca sa fuga de noua sa conditie, el se arunca din intamplare intr-un tren apartinand unui circ care dadea reprezentatii prin America. Este perioada Marii crize economice din anii ’30, iar locurile de munca sunt extrem de greu de gasit.

La circ ii cunoaste pe Marlena si August Rosenbluth. El este directorul menajeriei circului si dresorul animalelor, iar sotia sa participa in spectacol cu un numar cu cai dresati.

Jacob va primi slujba de veterinar, ceea ce il va aduce in anturajul familiei Rosenbluth, descoperind cruzimea lui August fata de animale, dar si fata de oameni. Intre Marlena si Jacob izbucneşte o dragoste intensa, cu atat mai mult cu cat este foarte periculoasa.

Jacob se imprieteneste cu clovnul pitic Kinko si cu batranul Camel, care il ajuta sa primeasca de lucru la circ. Tanarul va descoperi ca lumea circului este plina de primejdii si rivalitate, iar oamenii isi au aici locul lor bine stabilit. Un rol decisiv va juca in poveste elefantul Rosie.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle