Amor la distanta

Realizatoarea de documentare, nominalizata la premiul Academiei, Nanette Burstein (“On the Ropes”) semneaza regia filmului “Amor la Distanta,” care marcheaza debutul sau regizoral in filmul artistic, dupa un scenariu de Geoff LaTulippe. In film joaca laureata premiului Golden Globe, Drew Barrymore (“Grey Gardens”), Justin Long, Charlie Day, Jason Sudeikis si Christina Applegate.

Amor la distanta

Istetimea sarcastica a lui Erin (Drew Barrymore) si franchetea ei nesabuita il cuceresc pe burlacul Garrett (Justin Long), aflat intr-un local, la o bere.

De la bun inceput intre ei sar scantei, un adevarat foc de artificii intr-o seara superba de vara, dar nimeni nu se asteapta ca povestea lor de dragoste sa dureze prea mult, mai ales ca Erin trebuie sa se intoarca la San Francisco, iar Garrett ramane la slujba lui din New York City. Dar cand cele sase saptamani de hoinareala fara tinta prin oras capata un sens, niciunul dintre ei nu e sigur ca ar vrea sa le puna capat. Dar chiar si atunci cand prietenii lui Garrett, Box (Jason Sudeikis) si Dan (Charlie Day), glumesc in legatura cu regimul lui de reducere a caloriilor sau de pasiunea lui pentru telefonul mobil, se vede ca nu le-ar place sa-si piarda prietenul de pahar din cauza unei povesti romantice nesanatoase.

In acelasi timp, Corinne (Christina Applegate), sora maritata si cam nervoasa a lui Erin, care o protejeaza de toate relele, incearca s-o impiedice pe Erin sa o ia din nou pe drumul fara finalitate, pe care-l mai strabatuse de atatea ori.

In ciuda faptului ca unul e pe coasta de est, iar celalalt pe cea de vest, in ciuda prietenilor si a rudelor si a catorva tentatii intalnite pe drum, cei doi par a fi gasit ceva ce seamana cu dragostea, iar cu ajutorul mesajelor si a imaginilor trimise pe mobil, sau a telefoanelor tarzii din noapte, ei considera ca ar putea reduce distanta care-i desparte.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle