Amintiri din Epoca de Aur 2 – Dragoste in timpul liber

Seria Amintiri din Epoca de Aur ecranizeaza cele mai cunoscute legende urbane din Romania comunista.

Amintiri din Epoca de Aur 2 – Dragoste in timpul liber

LEGENDA VANZATORILOR DE AER
In anii 80, aproape ca nu mai exista initiativa privata: toata lumea era salariata la stat. Dar unii oameni aveau idei.
La usa Crinei, inca eleva, suna Bughi, un baiat frumos, care ii cere un borcan cu apa. Crina i-l da si se avinta alaturi de el intr-un fel de Bonnie si Clyde al sticlelor goale.

LEGENDA SOFERULUI DE GAINI
De ani de zile, Grigore, sofer la Avicola, transporta gaini vii de la Baia Mare la Constanta. Are un consemn: stie ca orice s-ar intimpla, pana seara trebuie sa predea camionul sigilat la destinatie.
Odata, inainte de Pasti, cineva ii fura pe traseu rotile de la camion. Grigore trebuie sa innopteze la un han si deschide pentru prima data camionul de pasari fara sa banuiasca legatura intre hangita de care ii place, incarcatura pe care o poarta si viata pe care o duce.

LEGENDA CURCANULUI ZBURATOR

O fata de la tara are drept prieten un curcan pe care se straduieste sa-l invete diferenta dintre cerc si patrat. Culmea e ca si reuseste.

Dragoste in timpul liber, ultima parte a filmului colectiv Amintiri din Epoca de Aur, scris si co-regizat de Cristian Mungiu, va rula incepand cu 23 octombrie in cinematografe din Bucuresti, Iasi, Cluj, Constanta, Bacau si Pitesti.

Premiera are loc vineri, 23 octombrie, la ora 19.15, la cinematograful Studio din capitala, in prezenta regizorului Cristian Mungiu si a echipei filmului. In Bucuresti, filmul poate fi de asemenea urmarit la cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex si The Light.

Concomitent cu partea a doua, comedia Amintiri din Epoca de Aur 1 – Tovarasi, frumoasa e viata! va continua sa ruleze in cinematografele din Bucuresti si din tara.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle