Viata celebrului designer Alexander McQueen ajunge pe marile ecrane

Un film despre viata celebrului designer britanic Alexander McQueen va aparea in curand pe marele ecrane.

Viata celebrului designer Alexander McQueen ajunge pe marile ecrane

Intreaga viata a vizionarului designer Alexander McQueen va constitui subiectul unui film biografic hollywoodian. Acesta este preconizat sa intre in faza de productie pana la sfarsitul anului 2016.

Productia filmului biografic despre Alexander McQueen este doar ultimul dintre semnele unui enorm interes public pentru viata si opera sa. Creatia designerului, decedat in 2010, a fost celebrata anul trecut, prin expozitia „Savage Beauty' de la muzeul londonez Victoria & Albert, iar viata sa a fost deja subiectul unei piese de teatru din West End, intitulata „McQueen'.

Filmul, lipsit de titlu deocamdata, va fi scris de scenaristul Chris Urch si regizat de Andrew Heigh, care a fost nominalizat recent la premiile BAFTA.

Alexander McQueen, fiul unui taximetrist din Londra, si-a inceput cariera la Savile Row, inainte de a-si lansa propriul brand si de a lucra ca si director creativ pentru Givenchy. Cunoscut pentru prezentarile sale spectaculoase si nu de putine ori controversate, Alexander McQueen a fost unul dintre cei mai renumiti designeri britanici, sustinut de legendara Isabella Blow si ale carui creatii au fost purtate de staruri precum David Bowie sau Kate Moss.

Inca nu au fost anuntate detalii despre distributia filmului sau despre data la care va fi lansat, insa noi suntem foarte nerabdatoare sa vedem pe marile ecrane un omagiu adus vietii lui Alexander McQueen!

Foto: Victoria & Albert Museum, London

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle