Vedete care au rămas prietene, deși au avut aceiași iubiți

Lumea în care se învârt vedetele este restrânsă și nu de puține ori s-a întâmplat ca prietene foarte bune să împartă aceiași iubiți.

Îți vom arăta mai departe care au fost vedetele ce au trecut peste acest aspect și au rămas prietene.

Cameron Diaz și Kate Hudson

Amândouă sunt actrițe mari, amândouă sunt foarte frumoase și amândouă s-au iubit cu sportivul american Alex Rodriguez, actualul logodnic al lui Jennifer Lopez. Zvonurile spun însă că relația lui Cameron cu Alex a fost o răzbunare a actriței pentru relația lui Kate cu fostul său iubit. În ciuda bârfelor, acestea au rămas prietene, afișându-se de multe ori împreună.

Jennifer Aniston și Courteney Cox

Alte dive ce au împărțit același iubit sunt frumoasele Jennifer Aniston și Courteney Cox. Ambele au avut o relație cu vocalistul trupei Counting Crows, Adam Duritz. Indiferent de acest fapt, actrițele au rămas în continuare prietene bune.

Gigi Hadid și Taylor Swift

Deși cu 7 ani în urmă prietena ei, Taylor Swift, a avut o relație cu starul Joe Jonas, asta nu a încurcat-o pe Gigi Hadid să încerce și ea în 2015. Taylor se pare că nu a fost afectată deloc, ba din contră, cele două fiind cunoscute pentru prietenia lor foarte strânsă.

Selena Gomez și Taylor Swift

Taylor Swift a făcut o pasiune din a-și împărți iubiții cu prietenele sale, astfel încât, deși la începutul anului 2009 actorul american Taylor Lautner avea o relație cu Selena, sfârșitul anului l-a găsit în brațele lui Taylor Swift. Celor două nu le pasă de acest lucru și sunt în continuare foarte apropiate, dovadă stând pozele publicate de acestea.

Taylor Swift și Cara Delevingne

După cum am spus, Taylor nu se oprește aici, ci continuă seria relațiilor comune cu prietena sa foarte bună Cara Delevingne. Zvonurile spun că modelul britanic și cântăreața americană au avut în același an relații cu același bărbat, nimeni altul decât Harry Styles. Se pare că pe cele două nu le împiedică nimic din a fi prietene, afișându-se des împreună.

Dianna Agron și Emma Roberts

Actrița din Glee a avut o relație cu Alex Pettyfer, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare. Deși apăruseră știri că urmau să se căsătorească, cei doi s-au despărțit la începutul anului 2011. Actorul american s-a iubit și cu frumoasa Emma Roberts în anul 2008, aceasta având chiar un tatuaj cu inițialele lui Alex. Toate aceste lucruri nu au stat în calea prieteniei celor două dive, fiind surprinse de multe ori împreună la evenimente.

Drew Barrymore și Kristen Wiig

Fabrizio Moretti și Drew Barrymore au avut o relație frumoasă de 5 ani, care însă s-a terminat în 2006. După despărțirea celor doi, muzicianul a început să iasă cu actrița din Domnișoarele de onoare, lucru care nu a deranjat-o pe Drew.

Drew Barrymore și Gwyneth Paltrow

Cele două actrițe au fost prietene foarte apropiate mult timp, iar faptul că au avut relații, deși la distanță mare de timp, cu același bărbat – Luke Wilson- nu le-a incomodat deloc.

Citește și:
Celebritățile care au vorbit deschis despre conflictele cu familia

Foto: Shutterstock, Hepta, Arhivă Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle