Unul dintre serialele preferate ale copiilor din Romania va avea personaje gay

Una dintre cele mai urmarite emisiuni de desene animate din Romania va avea un cuplu de lesbiene.

Unul dintre serialele preferate ale copiilor din Romania va avea personaje gay

Doctorita Plusica (Doc McStuffins), unul dintre cele mai urmarite seriale de desene animate din Romania, difuzat de Disney Channel si Disney Junior, va avea, in viitorul apropiat, un cuplu de personaje gay.

Serialul este difuzat din anul 2012 pe canalele de televiziune speciale pentru copii mai sus amintite si este printre preferatele celor mici din Romania.

Cuplul gay va fi, in acelasi timp, si un cuplu mixt, format dintr-o persoana alba si o persoana de culoare.
In versiunea originala, in engleza, episodul in care apare acest cuplu de lesbiene se numeste „The Emergency Plan', iar actritele care isi imprumuta vocile celor doua personaje sunt ele insele gay: Wanda Sykes si Portia de Rossi.

Wanda Sykes a vorbit pentru Disney Animation News despre episodul in care a jucat si despre ce inseamna pentru propria ei familie: „Copii mei vad o familie care arata ca familia noastra. Noi suntem doua mame, avem doi copii, un baiat si o fata.'

Nu este prima oara cand Disney abordeaza subiectul cuplurilor sau personajelor homosexuale in serialele si emisiunile produse si difuzate de companie. In 2014, canalul a mai prezentat audientei un cuplu gay, in serialul „Bafta, Charlie!', difuzat si in Romania. De asemenea, nu mai devreme de anul acesta, filmul „Frumoasa si Bestia' prezinta si el un personaj gay: LeFou.

Citeste si:
Parlamentul german voteaza in favoarea legalizarii casatoriilor gay

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle