Unul dintre cele mai neplăcute moduri de a înșela nu este cel fizic – semne că acest lucru ți s-ar putea întâmpla și ție

Aventurile emoționale sunt greu de definit. Dar, așa cum spun și experții, sunt mult mai multe moduri în care îți poți înșela persoana iubită, în afară de contactul fizic, efectiv.
Poate că aceste persoane nu își doresc să își înșele partenerul, dar, cumva, acest lucru ajunge să se întâmple fără să își dea seama.

În cazul acesta, lucrurile se petrec treptat. Ajungi să ți se pară mai ușor să te deschiz în fața celeilalte persoane, decât în fața partenerului, apoi, ușor, ușor începi să te distrezi mai mult cu cealaltă persoană decât cu iubitul tău, iar acestea nu sunt semne bune. Toate aceste amănunte care, probabil, ți se par minore, ajungă să devină foarte importante pentru tine și vei începe să te simți atras de persoana respectivă, din toate punctele de vedere.

Atracția pe care o vei simți va fi o chimie formată din atracția sexuală și potrivirea la nivel temperamental. Datorită faptului că te simți așa de comfortabil în compania acelei persoane, vei ajunge să crezi că doar ea te poate înțelege, te vei îndepărta de partenerul tău și tot ce va urma va fi un cerc vicios.
Atunci când interacționezi cu o persoană care este importantă pentru tine, gândește-te dacă te-ai comporta la fel și în cazul în care iubitul sau iubita ta ar fi lângă tine.
Dacă răspunsul este negativ, atunci înseamnă că acea interacțiune nu este în regulă și îți afectează relația cu actualul partener.

Dacă ajungi să fii secretos în legătură cu ce discuți cu acea persoană și să pui telefonul de o parte atunci când iubitul sau iubita ta te întreabă ce faci, cu siguranță o consideri mai mult decât un simplu prieten.
Dacă aștepți toată ziua lângă telefon să primești un semn de la „amicul' tău, dacă începi să îl compari cu actualul iubit, dacă te gândești că te-ai fi distrat mai bine dacă ai fi fost cu el în loc să fii cu iubitul tău, oricât ai nega, toate aceste lucruri, înseamnă, într-un fel sau altul, că îți înșeli partenerul.
Un alt semn că s-ar putea să fii în situația aste este dacă devii foarte defensiv în momentul în care partenerul tău aduce vorba de cealaltă persoană.

Sa fim serioși, într-o relație sănătoasă, dacă partenerul tău îți spune că îl face să se simtă inconfortabil faptul că tu ieși la cină cu o altă persoană, rezolvarea este să discutați deschis și să încercați să rezolvați problema. Dar dacă se întâmplă ceva de genul acesta și reacția ta este una foarte defensivă și secretoasă, atunci înseamnă că ar trebui să faci un par în spate.
Ia în considerare toate aceste lucruri și gândește-te dacă partenerul tău chiar merită să te porți așa cu el. Chiar dacă nu îl înșeli în mod fizic, acest comportament nu este corect față de el și cel mai bine ar fi să decizi cu cine vrei să îți continui viața.

Citeste si:
Motivul pentru care te-ar putea insela, in functie de zodia lui

Text: Madalina Preda
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe articole